Kdo sem

Poslovni trener, mentor, coach

S svojim delom spodbujam,spreminjam in služim ljudem, da so boljši vodje in/ali uspešnejši prodajalci.

Poskrbim, da v vašem podjetju zavlada boljša klima, zavzetost za delo in izboljša prodaja.

Moje vrednote

Srčnost , poštenost, entuziazem, vztrajnost, spoštovanje, sodelovanje

Začetek

Leta 2005 sem začel samostojno pot kot svetovalec, trener in coach. Svoje praktične izkušnje stalno dopolnjujem z znanjem iz psihologije in alternativnih ved. Pridobljeni certifikati in licence kot so NLP master coach, TA101, SDI ,DISC , Jungian coaching, Numerologija, Djotiš astrologija, ACESS BARS je samo nekaj področij, ki sem jih osvojil.

Vse procese v podjetju sem spoznal kot dipl.ing. strojništva pri prvi zaposlitvi v proizvodnem gumarskem podjetju z vodenjem razvoja in proizvodnje.
Kasneje sem 12 let delal kot prodajalec, produktni vodja , vodja prodaje in prokurist v koncernu HILTI.

Kot tehnik sem pri delu zelo praktičen. Uporabljam osebne izkušnje s prodajno in vodstveno prakso ter najnovejša znanja iz pozitivne psihologije in duhovnosti. Predvsem pa s svojo predanostjo in pozitivno energijo navdihujem udeležence za spremembe in rast. Verjamem, da mora vsak človek hkrati razviti svoje telo in dušo.

10 let prakticiram Tai Chi, 6 let Shotokan karate in 12 let transcendentalno meditacijo. Nekaj let sem prakticiral tudi jogo in Takemusu Aikido.
Pri razvoju prodajnih in vodstvenih veščin sem sodeloval med trenutno mojimi 92 strankami tudi v podjetjih kot so : Lesnina d.d., Prevent d.o.o., Celjske mesnine d.d., Obi, Halcom d.d., Intesa Sanpaolo bank, UKC Ljubljana, FMC group, Velo d.d., Valkarton d.d., Porsche Slovenija d.o.o.

Od leta 2010 sem nosilec izobraževalne franšize NEWAYS za področje Slovenije.

Odločilen korak naprej

Pogledal sem kaj moram spremeniti pri sebi, s čim se moram soočiti in kaj me zares veseli.

Stopil sem na svojo samostojno trenersko pot, zapustil HILTI in začel vlagati v moje osebne spremembe. Obiskoval sem izobraževanja in pridobival licence doma in v tujini : NLP praktik,mojster ,coach, transcendentalna meditacija, transakcijska analiza, numerologija, astrologija, osebnostni SDI profili, jungian coach.

Prebral sem preko 100 knjig o osebnostni rasti. Predvsem pa sem se soočal s svojimi izzivi pri medosebnih odnosih in čustvenem odpiranju in pridobivanju samozavesti.

Pot do sem je bila polna izzivov

Na začetku sem bil kot vodja precej neodločen. Navzven sem deloval zaščitniško in avtoritativno.  Manjkalo mi je čustvene inteligence. Imel sem veliko tremo pred  javnim nastopanjem.  Na različne načine sem se izogibal konfliktom in tesnejšim odnosom. Bal sem se neuspeha.

Najnižjo točko v svojem življenju sem dosegel leta 2004, ko sem bil kot sicer uspešen vodja prodaje, oče in mož, soočen z konfliktnimi medosebnimi odnosi v službi in doma. Vedno bolj sem bežal v delo in se zapiral.

Strah pred zavrnitvijo, neuspehom je bil tako močen, da sem na koncu eno leto trpel bolečine v želodcu, se soočal z močnimi strahovi, izgorelostjo. Imel sem manj kot 50kg.  To je me spodbudilo, da sem naredil odločen korak naprej. 

Danes

Pot razvoja poteka skozi strahove in izzive in ne mimo. Za menoj je več kot 10 let meditacije, preko 100 ur coachinga, vadba tai-chi, chi gong, hoja po žerjavici, postavitve družine…
Vse to je pripomoglo, da sem se zgradil kot oseba, trener in coach, ko vam lahko pomaga pri vaših izzivih.

V 19 letih sem izvedel preko 100 izobraževanj, več sto dni treningov in svetovanj.

Imam več kot 95 zadovoljnih strank, podjetij.

Največ pa o tem kdo sem in kaj nudim povedo udeleženci in stranke same.