Reference

Individualni trening vodenja in coaching

večmesečni program

 

Andrej ima veliko izkušenj, je iskren in oseben. Spremenil mi  je pogled na sodelavce in odnose znotraj podjetja. Odprl mi je oči, da nismo vsi enaki, hkrati pa je potrebno sprejeti vsakogar tkašnega kot je. Moji odnosi poslovni in privatni so boljši. Hitreje dosegam cilje.

Priporočam delo z Andrejem saj je zelo izkušen hkrati prijazen,zabaven in zaupanja vreden.

Blaž Zajc

Komercialni vodja servisnih naročil, Energoplus d.o.o.

KOMPETENTNA SLOVENIJA, KOC,
Profesionalni prodajni razgovor, 2021

3-dnevna delavnica ZOOM

Zahvaljujem se za te delavnice. Bilo je super obnoviti stvari, ki jih načeloma vemo. Zelo mi je bilo všeč to, da ste mi znali tudi na moja vprašanja direktno konkretno odgovoriti, oziroma dati direktne odgovore na ugovore, ki sem jih omenila. To sva debatirala nedavno tudi na uri coachinga kar je bilo res super, super.

Silvija Repas

I-ROSE

Sem tudi trener kot vi. Res je, da se tudi jaz dostikrat ujamem v kako zanko. Dobil sem potrditev ali počnem nekaj prav ali ne. To sva predebatirala tudi med coachingi. Kar se pa tiče vas kot predavatelja/coacha/trenerja mi je všeč to, da ste praktik, da govorite iz svojih izkušenj. Imam ogromno izkušenj s predavatelji, ker jih moram izbirati in vem kaj hočejo slišati udeleženci. Vaša pot je čisto prava. Ste ta pravi. Hvala za te tri dni.

Drago Bukvič

Direktor, IZZA

Vmes med predavanji sem se zamislila med temo o ugovorih. Ne bi si želela, da bi me Andrej poklical kot prodajalec. 🙂 Zelo fino, primeri. Se strinjam z vsem tem kar ste povedali. Prodaja je res povezana z življenjem. Vztrajat in imet pozitiven odnos. Zadovoljna sem z vašim pristopom in odnosom. Na točno tak pozitiven dinamičen način ste nas pripravili do sodelovanja. Super super.

Janja Šašek

FINI

Ja meni je bilo super celotne tri sklope. V preteklosti sem bil že na podobnih predavanjih. Še enkrat sem slišal podobno na drugačen naičin. Zelo so mi bili všeč praktični primeri iz vaše prakse in kako ste soočali s situacijami in kako ste jih praktično reševali. Ja definitivno bo potrebno še veliko vaje, da to spravimo v prakso.

Andraž

MR2

Hvala za vse skupaj. Tile trije dnevi so bili zelo poučni. Zavito je bilo v neko celoto. Saj veste en del tukaj pa en del tam. Na vse se nekaj spoznaš. Tukaj je bilo res vse tako zavito v celoto. Plus polno konkretnih primerov iz vaše prakse,ki definitivno pomagajo. Delavnica je bila super nad pričakovanji. Tudi vi kot predavatelj ste zelo v redu. Všeč so mi bile aktivnosti vmes, da smo morali tudi sodelovat in ne da smo samo spali pred zasloni. Super hvala.

Andrej Klun

COMLAND

Ja moram povedat, da sem zelo zadovoljna tremi dnevi . Glede na to, da sem na oddelku telemarketinga je bil moj cilj glede vaše pomoči ,da poizkusim vsak dan nekaj prodat. In uspelo mi je do danes. In upam da se bo nadaljevalo v tej smeri. Dali ste kar nekaj takih napotkov, ki sem jih mogoče malo pozabila. Navajeni smo delat po nekem vzorcu. Zdaj pa sem naredila malo drugače in sem zelo zadovoljna. Res super, super..

Nataša Jordan

VERLAG DASHOFER

RESULT d.o.o., Trening veščin vodenja, 2020

6 dnevni  program

Še posebej so mi bile dragocene teme o samomotivaciji in razni templati različnih razgovorov. Po treningu sem izboljšal dojemanje vodenja. Pomembno je, da se sodelavec počuti uporabno, pomembno. Bolje delegiram naloge in več pohvalim in spremljam napredek sodelavcev. Bolje obvaldujem tatove časa in upravljam s svojim časom. Trening je bil super in dvomim, da bi imel enako mnenje, če bi kdo drug vodil delavnice kot Andrej.  Andrej je zelo NO-NONSENSE oseba. Je jedrnat in vse kar reče ima smisel.

Igor Fele

vodja programov, RESULT d.o.o.

Trening je ravno prav raznolik in zelo primeren za našo vlogo vodje. Po treningu sem še bolj pozitivno naravnan. Bolje sprejemam drugačnost v ekipi in opažam pozitivne lastnosti. Še posebej se mi je vtisnila v spomin tematika delegiranja N+V+O, kako predajati cilje in kako izvesti kontrolni razgovor. Na treningu smo slišali precej »TIPS&TRICKS« (majhne skrivnosti velikih mojstrov). Andrej kot trener je bil zelo prilagodljiv do naših konkretnih primerov in posebnosti. Andrej se zna kot trener zliti s skupino in prilagoditi vsebine.

Jure Jeraj

vodja programov, RESULT d.o.o.

Metode in teme na treningu so bile zelo praktično naravnane in no-nonsense. Po treningu sem bolj organiziran, znam bolje delegirati in bolj jasno predajam informacije drugim. Andrej je vseskozi pozitiven, je poln praktičnih primerov in stalno spodbuja debate.

Boštjan Cigan

vodja programov, RESULT d.o.o.

Kaj pravijo vodje udeležencev treninga?

Trening vodenja in Andreja kot trenerja priporočam. Ima zelo praktičen pristop. Mojim sodelavcem je pomagal, da bolje nastopajo in premagujejo tremo v podobnih situacijah.V ekipi , ki jo vodijo udeležneci treninga sedaj vlada boljše vzdušje. Andreju se vidi , da ima veliko praktičnih izkušenj.

Marko Gombač

Direktor , RESULT d.o.o.

Andrej je bil kot trener sposoben izvesti trening za zelo heterogeno skupino ljudi  z različnimi stopnjami predznanja. Znanje je uporabno tako privatno kot poslovno. Trening je zelo praktično naravnan. Udeleženci so izgubili odpor do učenja »mehkih« veščin. Zavedanje o potrebi in koristnosti takega izobraževanja je večje. Nasploh so sodelavci sedaj bolj pozitivni, motivirani in uporabljajo različne tehnike vodenja tako v službi in življenju nasploh. Andrej zna na razumljiv in zelo pristopen način razložiti in naučiti udeležence veščine vodenja in obvladovanje časa ter ostale »mehke« veščine.

Igor Korelič

direktor divizije poslovnih rešitev, RESULT d.o.o.

Trening in trener je zelo pozitivno naravnan, poln bagatih izkušenj trenerja iz realnosti. Udeleženci treninga so se začeli zavedati odgovornosti svojega položaja kot vodje in tega, da njihovo mnenje vpliva na ostale. So bolj odgovorni, strpni in resno pristopajo k svojemu delu. Andrej je poln primerov in zelo pozitivno naravnana oseba..

Boštjan Gomilšek

direktor divizije softwareskih rešitev, RESULT d.o.o.

HALCOM d.d., trening prezentiranja in poslovnih pogajanj

5- dnevni  program

 

Andrej je izredno hitro navezal osebni stik z nami in zaradi tega smo se hitro sprostili. Vso tematiko je predstavil na »user- friendly« način in ne kot težko berljivo teorijo. Osebno mi je najpomembnejše spoznanje, da obstaja krog prodaje in zakaj je vsak del prodajnega kroga pomemben. Po treningu prezentiranja so moje prezentacije boljše. Andrej je poln energije in obenem prijetna oseba. Vidi se, da ima ogormno izkušenj na svojem področju. Pri svojem delu je avtentičen.

Uroš Šepec , produktni vodja

Andrej zna zelo dobro poslušati in slišati potrebe udeležencev ter trening ustrezno prilagoditi. Zato je hitro ugotovil kaj so naše »pomanjkljivosti« ter nas spodbujal, da smo napredovali. Počasi vendar zanesljivo. Ni podajal odvečne teorije, temveč nas je skozi prakso vodil do ugotovitev in napredka. Osebno se bolj zavedam svojih omejitev in izzivov, ki jih bom postopoma odpravljala. Andrej ima neverjetno sposobnost empatije, po drugi strani pa spelje trening v celoti na način , da sploh ne veš, da je bila zadaj teorija saj si imel občutek, da rešuješ svoj problem.

Nika Levovnik,
Prodajni svetovalec/Business Development Manager

Andrejevi treningi so raznoliki, stalno nas vključuje v debate inpraktično delo. Trening ni nikoli dolgočasen in na trenutke kar naporen. Andrej pokriva mnogo vsebin in ima veliko znanja, ki ga zna odlično in jasno razložiti na praktičnih primerih skozi zgodbe. Zna podati konstruktivno kritiko, ki ne prizadane in da nasvet. Je odkrit in z udeleženci deli tudi lastne napake in življenske izkušnje. Spodbuja nas k pozitivnemu odnosu do situacij in življenja.Daje nam konkretne napotke k osebni rasti in samomotivaciji.

Po treningu sem pri prezentacijah začela bolje uporablajti svoj glas in govorico telesa. Znam se bolje sprostiti. Na prezentacijah navajam manj dejstev in vključujem več zgodb.  V prodaji uporabljam več vprašanj in bolj poslušam. V prodaji hitreje zaključujem takoj, ko kupec pokaže zanimanje za nakup. Pred pogajanji razmislim in se bolje pripravim na pogajanja in postavim meje.

Po treningu imam veliko ciljev kaj še lahko izboljšam pri prezentacijah, kako se lahko še bolj samomotiviram in kje se lahko še razvijam. Na začetku treninga smo bili ekipa individualistov. Sedaj smo precej bolj povezani.

Andrej kot oseba ima veliko širino znanja in izkušenj, zna odlično podajati snov.Stalno nas spodbuja, da smo aktivni na praktičnih primerih. Je pozitivno naravnan in je za nas pozitiven primer in vzor  kako osebnostno rasti.

Špela Kern,
vodja marketinga

 

Trening prezentiranja in prodajnih pogajanj

4-dnevni program

Delo  na Andrejevih  treningih je zelo praktično naravnano in teoriji zelo hitro sledi praksa. Odlika tega pristopa je »napadanje« realnih izzivov oz. težav udeležencev, kar je zelo uporabno in hitreje prinese napredek. Sam sem recimo že naslednji dan po treningu prodajni sestanek oddelal drugače in se ob tem počutil samozavestno in varno.

Po treningih se bolj  celovito pripravim na sestanek in kako zato bolje »berem« sogovornika in njegov pristop. Oboje izredno olajša komunikacijo in me je osebno razbremenilo.

Pri sebi opažam večjo samozavest oz. razbremenjenost in bolje razumem prodajni postopek  oz. sestanek.

Andreja kot trenerja priporočam zaradi njegove neposrednosti in strokovnosti ter praktične usmerjenosti. Ni umiranja v teoriji (čeprav jo pozna), temveč se prilagodi potrebam udeleženca oz. skupine ter trening usmeri v realne težave. Rezultati so oprijemljivi in zato motivirajo za nadaljnji napredek.

Nejc Župevec

RESULT d.o.o.

Zelo mi je všeč, da Andrej predstavi zahtevne teoretične koncepte na enostaven in tako zanimiv način, da si jih takoj zapomniš. Vsebina bi lahko bila suhoparna, vendar na Andrejevih delavnicah ni nikoli tako. Teorijo smo spoznavali in preigravali na konkretnih primerih iz naše delovne prakse in se hkrati imeli fajn.
Pomagal mi je prepoznati, kje v veščinah nastopanja in pogajanja imam priložnosti za napredek in na kaj moram biti pozorna v interakciji s strankami. Obenem pa nam je posredoval močne in enostavne tehike za izboljšave vseh vidikov prodajnega procesa in pogajanj. Všeč so mi tudi kratka, jasna in strukturirana gradiva iz delavnice.

Dobila sem veliko znanja in koristnih tehnik, ki jih lahko uporabljam pri vsakdanjem delu. Sedaj znam tudi bistveno bolje oceniti neko situacijo, ki se je zgodila, tako da iz nje prepoznam učno izkušnjo in grem naprej bogatejša.

Andrej je zelo odprt in navdušen raziskovalec odnosov med ljudmi, zato je poln raznih znanj in izkušenj, ki jih je vedno pripravljen deliti na svojih treningih. Vedno je nasmejan in dobre volje, zato zna svoje udeležence motivirati in hkrati prilagajati vrstni red vsebin temu, kako se razvija diskusija z udeleženci treninga. Na koncu treninga pa so vseeno vse vsebine obdelane in tudi na domačo nalogo ne pozabi. 😊

Tina Brajnik

Business inteligence project manager, RESULT d.o.o.

Trening prodajnih veščin

G.Plevnik je oseba, ki prisluhne, upošteva. Je dejansko »trener », ki želi da sodelujemo. Iz nas izvabi dejstva, komunikacijo in nas žene naprej. V procesu je tudi odličen coach. Teme treninga so uporabne na delovnem mestu kot tudi v vsakdanjem življenju. Po treningu bolj zaupam vase in v svojo strokovno usposobljenost.

Ana Rebernik, svetovalka v trgovini

 

Cel koncept treninga je zastavljen tako, da se aktivira udeležence in s tem stvari bolj usedejo v spomin. Teme so bile odlično podane. Veliko vsebin se mi je že »usedlo« in sem jih prenesla v svoj vsakdanji dan. Obravnavali smo teme, ki so za nas koristne. G.Andrej nas je skozi vse treninge motiviral, razumno razlagal, predvsem pa z načinom treninga bistveno pripomogel k napredku vsake izmed nas.

Melita Šuligoj, , strokovna sodelavka in direktor prodaje

Trening prodajnih veščin

Andrej je oseba, nabita z dobro voljo in pozitivno energijo. Prav take so tudi njegove delavnice, polne primerov, izkušenj, uporabnih namigov in dragocenih znanj. S svojimi bogatimi izkušnjami ve, katere točke prodajnega procesa predstavljajo največji izziv za prodajalca. Zaveda se, da jih je pomembno ozavestiti in ciljno delovati, saj le tako lahko dosežemo spremembo in napredek. S pomočjo njegovih nasvetov, sem izboljšala sodelovanje s svojimi sodelavci in strankami, lažje vodim pogovor in hitreje pridem do želenih informacij.

Tina Hrvatin, strokovni referent skladnosti poslovanj

Trening prodajnih veščin

Odličen trener. Iskren, strokoven in pošten. Teme so bile zelo dobro izbrane. Celotna ekipa se je zbližala in povezala kar je bil tudi moj cilj in motiv. Vsi smo spoznali pomembnost osebnih odnosov s stranko.

Matjaž Šajn

Direktor, CGS plus d.o.o.

Motivacijsko predavanje

Iskali smo osebo, ki bo zbudila skrite atribute udeležencev našega tehnično prodajnega seminarja za poslovne partnerje.
Nastop izveden na našem seminarju za poslovne partnerje je bil živ in navdihujoč.

Pritegnili ste nas z energijo in motivi, ki so nam bili blizu, zato smo se hitro poistovetili z vašimi besedami.
Včasih se namreč pri motivacijskih treningih zdi, da so nasveti tako daleč in ne enostavni za vsakdanjo rabo, a ne pri vas.

Karmen Kompara

direktorica podjetja, VITANEST d.o.o.

AHAC d.o.o., Trening veščin vodenja, 2018

6 – dnevni  program

V kolikor želite učinkovito investirati denar za izobraževanje, priporočam Andreja.
Resnično je izvedel tisto, kar smo se dogovorili.
Ljudem razloži in jih nauči uporabljati tisto kar bi kot managerji tako in tako morali uporabljati – načrt, orodja,cilje…
Ne zgolj teoretično, temveč tudi praktično. Z njimi je bil v real life, na njihovih deloviščih. Tako s finančnico, prodajo, skladiščem. Dodatna vrednost izobraževanja je, da je vse oddelke povezal.

Gregor Štubelj

direktor komerciale, Ahac d.o.o.

Trening vodenja je bil odličen. Določene elemente sem že takoj vpeljal v prakso. Trener nam je podal tudi veliko izkušenj iz prakse. Odličen trening, ki postopno uvaja tehnike vodenja in zahteva utrjevanje z nalogami v praksi.Še posebej dragocene so mi bile teme za uspešno vodenje sestankov.

Žan Moškotevc

direktor prodajnega programa ISKRAdirektor komerciale, Ahac d.o.o.